Lechler; kwaliteitsprogramma voor het autoschadebedrijf: kleurmengsystemen, kleur hulpmiddelen en diensten.

Een volledig en innovatief assortiment van autoschadeherstel producten, gemaakt en gecontroleerd door middel van het ISO 9001: 2008 kwaliteitssysteem. En speciaal ontwikkeld voor de behoeften van alle autoschadeherstellers. De combinatie van verschillende producten staat de vakman toe om zich te identificeren met een specifiek reparatieproces, om een geschikt kwaliteitsniveau te reproduceren voor iedere situatie. 
Verder biedt het programma de mogelijkheid om tijdens het spuitproces de productiviteit te maximaliseren door verwerkingstijden en kosten te verminderen.

 

 

 

Hydrofan Basecoat Systeem

Hydrofan Basecoat is een systeem  van mengkleuren, klaar voor gebruik zonder mengmachine, speciaal ontwikkeld voor het spuiten auto’s , motorfietsen en  bedrijfswagens.  Dit systeem is samengesteld uit een specifiek basis kleurengamma, verpakt in verschillende kunststoffles verpakkingen (1lt, 0,5lt en 0, 25lt) , voor de productie van metallics, parelmoer, effen en effect kleuren.

 

Macrofan HS System

Macrofan HS is een universeel, logisch en modulair, kleurmengsysteem  waaruit u zowel diverse soorten aflakken als primers en fillers kunt maken.Het is samengesteld uit 31 geconcentreerde basis mengkleuren (MACROBASE), 6 specifieke binders voor het maken van effen kleuren in verschillende kwaliteiten en effecten en met 5 andere binders voor gekleurde fillers/primers van diverse soorten en de kwaliteiten.

BSB Systeem

Het BSB Systeem is een HS mat basecoat systeem voor een twee laags Metallic, Mica/parelmoer en effen kleuren. Om daarna af te werken met een blanke lak uit de Macrofan serie.

 

 

 

 

 

 

Training en begeleiding: De Centres for Excellence

De Lechler Centres for Excellence zijn multifunctionele ruimten voor gebruikers en distributeurs en hebben voor u met alle avant-garde apparatuur en instrumenten. Ze bieden en garanderen een hoog niveau van professionele updating, door middel van theoretische en praktische opleidingscursussen voor u,samengesteld en indien gewenst speciaal aangepast op uw bedrijf.

Kleurgereedschappen en instrumenten

Het Lechler Refinish systeem is gebaseerd op een brede serie van kleurgereedschappen en instrumenten die perfect samenwerken om het autoschadebedrijf naar het hoogste niveau van presteren te brengen. In een complexe wereld zoals kleurcontrole is dergelijke precisie nu eenvoudig te bereiken, dankzij de constante beschikbaarheid van instrumenten die eenvoudig te gebruiken zijn en speciaal ontworpen zijn om de vakman naar een perfect resultaat te begeleiden.