Lechsys en Lechsys effect zijn veelzijdige industriële kleurmeng-coatingsystemen die een zeer divers assortiment produceren. Ze vertegenwoordigen een compleet systeem  bestaande uit technologie, assortiment, kleuren, service en ondersteuning. Ze bieden een keuze uit een of meerdere componenten formuleringen; een of meerdere componenten primers, fillers en aflakken met verschillende chemische eigenschappen, prestaties en kosten. Alle producten zijn te maken met het mengsysteem van sterk geconcentreerde basis kleuren en binders die verschillende chemische en fysische kenmerken hebben.

 

Lechler color design is het unieke concept om met lechler tech een design kleur te vinden voor uw project.

LECHSYS HYDRO is het eerste watergedragen universele mengenmachinesysteem waaruit het  mogelijk  is om producten te mengen met een  lage V.O.C. uitstoot.  Deze producten bieden de gespecialiseerde   distributeurs nieuwe kansen om met gespecialiseerde industriele producten op waterbasis de markt te bewerken.

ISOFAN HS is het veelzijdige systeem voor bedrijfswagens, samengesteld uit 31 basiskleuren en 6 binders voor Primers, Fillers en Aflakken.

 

 

 

 

 

 

LECHSYS

Het LECHSYS SYSTEM is een multi-functioneel systeem gecreëerd om alle effen kleuren en sommige metallic kleuren. Het bestaat uit:

 • 29 basis kleuren
 • 1 mixbase
 • 61 binders

De verpakkingen van de mengkleuren zijn: 1 of 3.75 ltr. De binders zijn te verkrijgen in diverse voorafgevulde verpakkingen om een gereed product te leveren in 4 to16 ltr verpakking. Meer dan 10,000 industriele pastel kleuren, met de meest belangrijke kleuren in de markt inclusief de grote internationale standaard kleuren (Ral, Britse standaard, Afnor, NCS, bedrijfswagens enz.) kunnen worden geproduceerd. . De beschikbare kleuren zijn uitgebreid met de toevoeging van het nieuwe Master Chroma kleursysteem, met meer dan 2800 glanzende kleurstalen in georganiseerde chromatische volgorde. Het is mogelijk om verschillende soorten één component aflakken: synthetische, alkyd, nitro, acryl, epoxy-ester, vinyl, chloorrubber, nitro en 2 componenten aflakken te produceren. Het is mogelijk om verschillende soorten twee component aflakken: polyurethane MS en Ultra HS, acryl MS en Ultra HS, epoxy, soft-touch en nitro. Veel aflakken zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden: hoogglans, mat, zijdeglans, structuur en orange peel.

LECHSYS EFFECT

LECHSYS EFFECT SYSTEM is voortgekomen uit de evolutie van het basic systeem van Lechsys en maakt het mogelijk om kleuren met speciale te produceren zoals: parelmoer, metallic, fluor en effen kleuren. Het bestaat uit:

 • 56 BASISKLEUREN , METALLIC, PARELMOER EN EFFEN
 • 4 FLUOR
 • 2 ADDITIEVEN
 • 7 BINDERS

De verpakkingen van de mengkleuren zijn: 1 of 3.75 ltr. De binders zijn te verkrijgen in diverse voorafgevulde verpakkingen om een gereed product te leveren in 4 to10 ltr verpakking om de klant innovatieve voorstellen te kunnen doen en te reageren op alle commerciële kansen. De Effect-module maakt het mogelijk om metallic, mica, parelmoer, effen en fluor kleuren te produceren die kunnen worden gekozen uit de Master Chroma effect kleurengamma, voor 1.000 metallic kleuren in hoogglans en zijdeglans en met de nieuwe Master Chroma voor 2.800 effen kleuren. Het is mogelijk om tweelaags matte basecoat en enkel laags aflakken voor de kunststof- en O.E.M. kwaliteiteits metalen sector te produceren.

LECHSYS HYDRO

LECHSYS HYDRO is het eerste multifunctionele watergedragen mengenmachinesysteem waaruit het mogelijk is om producten te mengen met een lage V.O.C. uitstoot. Deze producten bieden de gespecialiseerde distributeurs nieuwe kansen om met gespecialiseerde industriele producten op waterbasis de markt te bewerken. Het bestaat uit:

 • 19 BASISKLEUREN
 • 1 BASE MIX
 • 26 OPTIONELE BASISKLEUREN
 • 19 BINDERS

46 hooggepigmenteerde basiskleuren, zonder zware metalen, klaar voor gebruikt met roerdeksel op de kleurenmengmachine . 19 binders verschillende verpakkingen, voorafgevulde verpakkingen om een gereed product te leveren in 4 to16 ltr verpakking. Meer dan 10,000 industriële effen kleuren waaruit het is mogelijk om de belangrijkste kleuren in de markt, met inbegrip van de belangrijkste internationale standaard kleuren (Ral, Britse Std, Afnor, NCS, industriële voertuigen enz.)te produceren. Kleurstalen uit de nieuwe Master Chroma voor 2.800 effen kleuren. Available in the Master Chroma colour chart and the 1,000 shades in the Master Chroma effect colour chart. Het is mogelijk anticorrosive primers zoals: epoxy, epoxy-acryl, synthetic , synthetic-phenolic en epoxy-ester basislak, washprimers, polyurethaan en polyacrylic fillers te produceren. Het is mogelijk om diverse 1 componenten aflakken zoals: synthetic, alkyd, nitro, acrylic, epoxy-ester, vinyl, chloorubber, nitro en 2 laags te produceren. Het is mogelijk om diverse 2 componenten aflakken zoals:: polyurethaan MS en Ultra HS, acryl MS en Ultra HS, epoxy, soft-touch en nitro. Veel aflakken zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden: hoogglans, mat, zijdeglans, structuur en orange peel.

ISOFAN HS

ISOFAN HS is een multi-funtioneel high solid LOW V.O.C. kleurmengsysteem voor toepassingen in de bedrijfswagen en zware industriele voertuigen.Het betstaat uit:

 • 34 BASE KLEUREN
 • 6 BINDERS

Isofan HS is een multi-functioneel systeem bestaande uit 34 basiskleuren en 6 binders . Geconcentreerde mengkleuren: geformuleerd uit toppigmenten top quality pigments zonder chroom en lood, gegarandeerde hoge dekkracht. Meer dan 10,000 industriele effen kleuren, met de meest belangrijke kleuren uit de markt, inclusief de belangrijkste internationale standaard kleuren (Ral, British Standard, Afnor, NCS, Industriele Voertuigen etc.), kunnen worden geproduceerd. De beschikbare kleuren zijn uitgebreid met de toevoeging van het nieuwe Master Chroma kleursysteem, met meer dan 2800 glanzende kleurstalen in georganiseerde chromatische volgorde. Het is mogelijk om primers, sealers, fillers en twee componenten -component aflakken te kunnen produceren.